AROI ASIA THAI KITCHEN

Aroi Asia Thai Kitchen er Aroi Asias take away-satsing, og ansikt utad.
Aroi Asia Thai Kitchen har i dag fire avdelinger; Moan Levanger, Gråmyra Levanger, Namsos og Trondheim.

Alle retter på menyen vår er lagd av lokale kvalitetsråvarer i kombinasjon med autentiske thai-smaker, og sammen utgjør det sunn og smakfull mat. Maten fås i fire styrkegrader, og du velger hvilken type kjøtt du ønsker. På denne måten kan hver enkelt kunde skreddersy sin egen rett.

 

Våre utsalgssteder har blitt svært populære på kort tid, og vi er ikke i tvil om at det skyldes en kombinasjon av våre tre sterkeste sider; gode råvarer, autentiske smaker fra østen og våre blide og arbeidssomme ansatte som jobber for at hvert enkelt måltid skal bli en god opplevelse for kunden. Se bare hva noen av våre kunder har sagt i sine anmeldelser av Aroi Asia Thai Kitchen:

Bestilte mat til til konfirmasjon. Fantastisk god mat og bra service.

Har smakt de fleste rettene på menyen, og maten smaker gjennomgående fantastisk! At jentene smiler og er hyggelige er i tillegg et stort pluss! Anbefaler alle som er glad i kyllingvinger  å  prøve nr. 22, aldri smakt bedre kyllingvinger noen gang!

Kjøpt Aroi Asia Mix fra vogna i Namsos i kveill. Å… d e leng mellom at æ angre så lite på avgjørelsan mine som æ gjør no. For en fantastisk nydelig mat! Nå av de beste vårrullan æ har smakt i mitt liv! For å ikke nevn kyllingspydan. Å… den innbakte scampien. Å… plommesausen, Å peanøttsausen! En gastronomisk eksplosjon!! Tusen hjertelig takk for mat!

Æ kjæm tebake!

Fantastisk mat, god og hyggelig service! …det føltes som et av de deiligste måtidene jeg spiste da jeg var i Thailand på smak lokale resturanter-eksotisk og fresht! Friskt krydret mat, sterk smak og grønnsaker, kjøtt/scampi føles ferskt (knaste slik det skal)! Fikk oppfylt ønske om egenkomponert innhold; ble kombinasjon av scampi og biff i Nr 13., det var fantastisk! Er du sensitiv for sterk mat kan det vært lurt å spørre ift grad «sterkhet» på maten, for dette er mat som føles rett fra Thailand-spicy!!! Kommer garantert igjen, og anbefales!