Hvor sterk mat ønsker du? Alle retter fra cateringmenyen unntatt 1-5.

2 – Gai Satay
Kyllingspyd. Serveres med ris, salat og peanøttsaus.
allergener: soya, sennep, nøtter (peanøtter).
kan inneholde spor av: gluten (hvete), skalldyr (scampi), bløtdyr (østers).

3 – Gung Chup Pang Tod
Innbakt scampi. Serveres med ris, salat og plommesaus.
allergener: skalldyr (scampi), gluten (hvete), soya, bløtdyr (østers).
kan inneholde spor av: sennep.

4 – Gai Chup Pang Tod
Innbakt kyllingfilét. Serveres med ris, salat og sweet chilisaus.
allergener: gluten(hvete), soya, bløtdyr (østers).
kan inneholde spor av: skalldyr (scampi), sennep.

5 – Moo Chup Pang Tod
Innbakt svinefilét. Serveres med ris, salat og sweet chilisaus.
allergener: gluten(hvete), soya, bløtdyr(østers).
kan inneholde spor av: skalldyr (scampi), sennep.

6 – Bhamee Pad Prig Poa
Ditt valg av kjøtt med stekte eggenudler, chilipaste, grønnsaker og salat.
allergener: gluten (hvete), soya, bløtdyr (østers), egg, nøtter (cashewnøtter), fisk (ansjos).
**ved valg av scampi: skalldyr (scampi).
med kylling
med svin
med scampi**
med biff

7 – Pad Med Mamoang
Ditt valg av frityrstekt kjøtt med chilipaste, cashewnøtter og grønnsaker. Serveres med ris.
allergener: gluten (hvete), soya, bløtdyr (østers), nøtter (cashewnøtter), fisk (ansjos).
med kylling
med svin
med biff
med mix (kylling, svin og biff)

8 – Pad Preaw Wan
Ditt valg av frityrstekt kjøtt i sursøt saus med grønnsaksmiks. Serveres med ris.
allergener: gluten (hvete), soya, bløtdyr (østers).
**ved valg av scampi: skalldyr (scampi).
med kylling
med svin
med scampi**
med biff

9 – Pad Prik Kheng
Ditt valg av kjøtt med grønnsaker, sukkererter og pad prik kheng-paté. Serveres med ris.
allergener: gluten (hvete), soya, bløtdyr (østers), fisk (ansjos).
kan inneholde spor av: skalldyr (reker).
**ved valg av scampi: skalldyr (scampi).
med kylling
med svin
med scampi**
med biff

10 – Pad Krapao Kaidaw
Ditt valg av kjøtt med stekt ris i soyasaus med chili, løk, hvitløk, grønnsaker og thai holy basilikum. Serveres med ris og speilegg.
allergener: egg, gluten, soya, bløtdyr (østerssaus).
**ved valg av scampi: skalldyr (scampi).
med kylling
med svin
med scampi**
med biff

11 – Kao Pad
Ditt valg av kjøtt med stekt ris i soyasaus med egg og grønnsaker.
allergener: gluten (hvete), soya, bløtdyr (østers), egg.
**ved valg av scampi: skalldyr (scampi).
med kylling
med svin
med scampi**
med biff

12 – Tom Ka
Suppe med ditt valg av kjøtt, galanga, sitrongress, limeblader, løk, kokosmelk og sjampinjong. Serveres med ris.
allergener:
kan innheholde spor av: gluten (hvete).
**ved valg av scampi: skalldyr (scampi).
med kylling
med svin
med scampi**

13 – Panang Red Curry
Ditt valg av kjøtt med grønnsaker, thai curry og basilikum.
allergener: gluten (hvete), soya, bløtdyr (østers).
**ved valg av scampi: skalldyr (scampi).
med kylling
med svin
med scampi**
med biff

14 – Geng Keaw Wan
Grønn Karri med ditt valg av kjøtt med grønnsaker og kokosmelk. Serveres med ris.
allergener: gluten (hvete), soya, bløtdyr (østers).
**ved valg av scampi: skalldyr (scampi).
med kylling
med svin
med scampi**
med biff

15 – Pad Thai
Ditt valg av kjøtt med stekte nudler g og grønnsaker.
allergener: gluten (hvete), soya, bløtdyr (østers), egg, fisk (ansjos), nøtter (peanøtter).
**ved valg av scampi: skalldyr (scampi).
med kylling
med scampi**

16 – Pad Pak Roam Mid
Ditt valg av kjøtt med wokstekte grønnsaker i østerassaus. Serveres med ris.
allergener: gluten (hvete), soya, bløtdyr (østers).
**ved valg av scampi: skalldyr (scampi).
med kylling
med svin
med scampi**
med biff

19 – Tom Yum
Suppe med ditt valg av kjøtt, galanga, kokosmelk, limeblader, løk, sjampinjong og vårløk.
allergener: soya, fisk (ansjos), nøtter (peanøtter).
kan inneholde spor av: gluten (hvete).
**ved valg av scampi: skalldyr (scampi).
med kylling
med scampi**

20 – Ka Ri Curry
Ditt valg av kjøtt i gul karri med grønnsaker. Serveres med ris.
allergener: gluten (hvete), soya, bløtdyr (østers), sennep.
**ved valg av scampi: skalldyr (scampi).
med kylling
med svin
med scampi**

21 – Mas Sa Man Curry
Ditt valg av kjøtt med potet og løk krydret med karri, kanel og kardemomme.
allergener: gluten (hvete), soya, bløtdyr (østers), nøtter (cashewnøtter).
med kylling
med svin
med biff

22 – Pik Gai Nam Dang
Kyllingvinger i thaikrydret saus. Serveres med ris.
allergener: gluten (hvete), soya, bløtdyr (østers).

23 – Pad Sod Mamoang
Ditt valg av kjøtt i mangosaus med grønnsaker og cashewnøtter.
allergener: gluten (hvete), soya, bløtdyr (østers), nøtter (cashewnøtter).
med kylling
med svin
med biff
med mix (kylling, svin og biff)

24 – Kao Pad Saparod
Ditt valg av kjøtt med stekt karririsris, bacon, dadler og ananas.
allergener: gluten (hvete), soya, bløtdyr (østers), nøtter (cashewnøtter).
**ved valg av scampi: skalldyr (scampi).
med kylling
med svin
med scampi**

25 – Vegetar
Soyatofu med grønnsaker. Serveres med ris.
nr. 8, 10, 11, 12, 13, 14,16, 20, 21 og 24 kan fås som vegetar.
allergener: gluten (hvete), soya
*nr. 20 og 24 som vegetar: sennep
DESSERTMENY
Mango Sticky Rice
Klebrig ris med kokosmelk og fersk mango.
allergener:
kan inneholde spor av gluten (hvete).
Thai Pannekaker
Søte pannekaker på thai-vis.
allergener: gluten (hvete), melk.
Fritert banan
Innbakt og fritert banan.
anbefales servert med iskrem.
allergener: gluten (hvete).